de beste zorg voor uw dieren


Home - Diensten - Balie

Balie

informatief

De keuze van de te gebruiken medicijnen is een taak van ons, uw dierenarts. Daartoe gebruiken we zoveel mogelijk de effectiefste producten met de minste kans op bijwerkingen. Ga niet zelf experimenteren maar vraag onze raad! De medicijnen worden in onze apotheek beheerd. Tijdige bestellingen zorgen voor voldoende voorraden, aarzel niet om ons even te contacteren.

onderhoudsvoeding

Er zijn gigantisch grote verschillen in voeding. Dit geldt zowel voor prijs maar zeker ook naar kwaliteit! De dagelijkse onderhoudsvoeding dient toch aan een aantal eisen te voldoen: ze moet goed verteerbaar zijn, van een hoge kwaliteit zijn. Zo is het bv erg belangrijk dat er individueel gekeken wordt wat het beste past bij uw huisdier.

dieetvoeding

Voor verschillende aandoeningen zijn speciale voedingen samengesteld. Dit kan gaan van verlaagd calorie gehalte bij overgewicht, maar net zo goed voor nier problemen, gewrichtsaandoeningen, huidovergevoeligheid, ... en ga zo maar verder. Door de juiste voeding te gebruiken wordt er sneller een stabiele toestand verkregen en wordt de nodige medicatie tot een minimum herleid.

algemeen

Vlooienproducten, shampoo's, ontwormingen, tekenbehandelingen, medicatie in het kader van gestartte behandelingen zoals hartmedicatie, epilepsie tabletten, oor/oogzalven, enz... kunnen vrij afgehaald worden elke weekdag tussen 16hr en 19hr.